Verslag en foto’s Jeugd Visdag 13 oktober 2012

Op zaterdag 13 oktober 2012 is er een Jeugd Visdag gehouden, die werd georganiseerd door HSV Naarden-Bussum i.s.m. De winkeliersvereniging Oostermeent Huizen. De oproep voor deze dag heeft men kunnen lezen op de website van HSV Naarden-Bussum, maar ook in de reclamefolder van de Oostermeent. We hebben ook gehoord dat het in de krant heeft gestaan en in een of ander blaadje. Inschrijving moest gebeuren via het de website, aangezien we een max. aantal kinderen van ca. 38-40 kinderen konden hebben.

In totaal hadden 38 kinderen zich opgegeven voor deze dag en dat was dus een mooi aantal. Er werden zelfs kinderen teleurgesteld, omdat zij te laat waren daar het aantal kinderen al was bereikt. Er waren echter nog wat afzeggingen op de dag zelf binnen gekomen via de mail.
Toen de dag om 10.00 uur begon, bleek dat er ca. 35 kinderen van in de ingeschreven kinderen aanwezig waren.

Het werd trouwens nog aardig druk, want er kwamen veel kinderen vragen of ze mee mochten doen. Zij hadden zich niet ingeschreven, maar zagen natuurlijk dat andere kinderen aan het vissen waren. In overleg met de coördinator zijn er toen nog een aantal kinderen bij gekomen; er waren er opeens zoveel bij gekomen dat we meer dan het verwachte aantal kinderen aan het vissen hadden!

De kinderen kregen onder het vissen door, lekkere bolletjes te eten, er was genoeg drinken en iedereen kreeg een appel.

Wij willen bij deze Piet Epskamp en de winkeliersvereniging hartelijk bedanken voor deze geslaagde dag. Ook de vrijwilligers die hebben mee geholpen, de ouders die zijn ingesprongen en iedereen die zich hard gemaakt heeft voor deze dag, van harte bedankt!

Hieronder volgt een impressie van deze gezellige en leerzame dag.